Produse Novonir Grup SRL - Securitate si automatizare casa

[Pagina 1 din 2]  2 

UNITATE INTERNA HANDSFREE CU ECRAN COLOR 7\\\" LEGRAND

UNITATE INTERNA HANDSFREE CU ECRAN COLOR 7\" LEGRAND Se foloseste la kitul videointerfon (cod LG369580). La acest kit se pot atasa pana la 5 unitati suplimentare. Pentru mai multe date tehnice accesati pdf atasat.

406.52 RON

UNITATE INTERNA HANDSFREE CU ECRAN COLOR 4.3\\\" LEGRAND

UNITATE INTERNA HANDSFREE CU ECRAN COLOR 4.3\" LEGRAND Se foloseste la kitul videointerfon (cod LG369560). La acest kit se pot atasa pana la 5 unitati suplimentare. Pentru mai multe date tehnice accesati pdf atasat.

345.96 RON

UNITATE INTERNA AUDIO HANDSET LEGRAND

UNITATE INTERNA AUDIO HANDSET LEGRAND Se foloseste la kitul audio (cod LG3369500). La acest kit se pot atasa pana la 5 unitati suplimentare. Pentru mai multe date tehnice accesati pdf atasat.

161.99 RON

PANOU DE INTRARE VIDEO PENTRU KIT VIDEOINTERFON LEGRAND

PANOU DE INTRARE VIDEO PENTRU KIT VIDEOINTERFON LEGRAND Se foloseste la kitul videointerfon (cod LG369580 sau LG369560). Se poate atasa un singur panou suplimentar. Montare: Montare pe perete Material: Zamak Cu capac de ploaie Cu microfon ?i ajustare difuzor Cu camer? colorat? ?i iluminare din spate cu LED. Grad de protec?ie: IP54  Grad de rezisten?? la impact: IK07 Pentru

311.38 RON

PANOU DE INTRARE AUDIO PENTRU KIT VIDEOINTERFON LEGRAND

PANOU DE INTRARE AUDIO PENTRU KIT VIDEOINTERFON LEGRAND Se foloseste la kitul audio (cod LG369500).  Montare: Montare pe perete Material: Zamak Cu capac de ploaie Cu microfon reglabil difuzor  Pentru mai multe date tehnice accesati pdf atasat.

166.04 RON

CAMERA DE SUPRAVEGHERE EXTERIOR LEGRAND

CAMERA DE SUPRAVEGHERE EXTERIOR LEGRAND - Finisaj alb - Impermeabilitate (IP66) - Vizibilitate pe timp de noapte - Adecvata pentru utilizare in interior si in exterior - Transformator, cablu de alimentare si cablu audio incluse Rezolutie video: 976 x 582 pixeli Lentila fixa: 3.6 mm Distanta iluminator IR: 15 m Functie speciala: filtru IR Cut Material: plastic solid Sensibilitate inalta LED-uri in

382.46 RON

ACCESORIU PENTRU PANOU INTRARE INTERFON LEGRAND

ACCESORIU PENTRU PANOU INTRARE INTERFON LEGRAND Se foloseste la panourile de intrare ale interfoanelor Legrand. Pentru mai multe date tehnice accesati pdf atasat.

36.84 RON

KIT VIDEOINTERFON ECRAN 7\\\'\\\' LEGRAND

KIT VIDEOINTERFON ECRAN 7\'\' LEGRAND Design nou modern Panou de intrare compact, discret ?i robust ONE-Family 4-fire color video hands free kit Montat pe perete cu alimentare intern? Extensibil? pân? la 5 unit??i interne suplimentare ?i pân? la 1 panou de intrare suplimentar sau o camer? CCTV Compus? dintr-o unitate intern? handsfree cu ecran color de 7 \"?i 12 tonuri de apel, LED-ul

688.46 RON

KIT VIDEOINTERFON ECRAN 4.3\\\'\\\' LEGRAND

KIT VIDEOINTERFON ECRAN 4.3\'\' LEGRAND Design nou modern Panou de intrare compact, discret ?i robust ONE-Family 4-fire color video hands free kit Montat pe perete cu alimentare intern? Extensibil? pân? la 5 unit??i interne suplimentare ?i pân? la 1 panou de intrare suplimentar sau o camer? CCTV Compus? dintr-o unitate intern? handsfree cu ecran color de 4.3 \"?i 12 tonuri de apel, LE

637.79 RON

KIT AUDIO INTERFON HANDSET LEGRAND

KIT AUDIO INTERFON HANDSET LEGRAND Design nou modern Panou de intrare compact, discret ?i robust ONE-Family 4-wires receptor audio kit Montat pe perete cu alimentare intern? Extensibil? pân? la 5 unit??i interne suplimentare Compus? dintr-o unitate intern? audio audio ?i un panou de intrare discret Zamak cu protec?ie împotriva ploii, reglarea volumului pentru microfon ?i difuzor Func?

318.78 RON
[Pagina 1 din 2]  2